<dl id="pnnur"><ins id="pnnur"><small id="pnnur"></small></ins></dl>
    <em id="pnnur"><ol id="pnnur"></ol></em>

    <sup id="pnnur"><menu id="pnnur"></menu></sup>
      <div id="pnnur"><ins id="pnnur"></ins></div>
        <delect id="pnnur"><meter id="pnnur"></meter></delect>
          <sup id="pnnur"></sup>
          <sup id="pnnur"></sup>

            <sup id="pnnur"><menu id="pnnur"></menu></sup>

            置地·天璽一期 | 江映天璽,境享風和

            首頁標題    工程案例    住宅景觀    置地·天璽一期 | 江映天璽,境享風和

            Anqing Center

            Anqing, Anhui

             

             

             

             

            樹影婆娑燈火搖曳

            方寸天地漫悅生活

            造,一座城中花園

            赴,一場自然之約

             

            Quivering and flickering 

            the shadow of the tree, the light

            Romantic and joyful life

            A garden-like residence in the city

            An encounter with the nature

             

             

             

             

             

            At the corner of the downtown area

            It is an unassumingly hidden city dwelling

             

             

             

             

             

            鬧市偏安一隅

            不事張揚的隱市棲居

             

             

            于都市中心方寸之間,將現代簡約的風格注入社區,以低調內斂的設計手法來表達富有內涵的場地精神,創造花園式的景觀空間與社群場所,展現生活最真實的樣子。

             

            Within the limited space of the downtown area, the designers instill modern and simple style into the community, and adopt the low-key and simple design to express the connotative spirit of the site, creating garden-like landscape spaces and community places to show the truest aspects of life. 

             

             
             

             

             

            回歸設計的本質,遵循施法自然的法則。多層級動線與空間移步換景,重塑歸家禮序。枝葉婆娑,微風拂過水面折射出一座自然花園。

             

            They return to the essence of design and follow the laws of nature. They use multi-level movement lines and move-and-change sceneries, reshaping the order of returning home. With the branches and leaves quivering , the breeze blows across the water to reflect a natural garden.

             

             

             

            Feel the vitality of the life

            And have  a childish and playful journey

             

             

             

             

             

            感受生命的活力

            赴一場的童趣之旅

             

             

            一個綜合性的游戲場,突出的是全齡段游憩體驗,活潑而具有探索性,明亮的色系在綠色園林的烘托下鮮明歡快,激發孩子們的好奇心,又不造作。

             

            The playground showcases children of all ages for fun. The vibrant color invites children to play, while lending the park a colorful pleasure garden.

             

             

             

             

             

             

            不同形式的游樂設備和地面游戲圖案與地形結合,緊湊布局,鼓勵奔跑、攀爬、追逐、跳躍、搖搖樂、滑滑梯、蹺蹺板等多種類型的游戲活動,有多樣的玩法和路線排列組合,提供了全齡皆樂的可能,會讓這個游戲場更加愈久彌新。

             

            With a compact layout, the playground encourages running, climbing, chasing, jumping, riding, sliding, seesaw and other games. With many routes and climbing structures to explore, the possibilities for play and curiosity are endless.

             

             

             

             

            Build a garden in the city

            To have a close dialogue with nature

             

             

             

             

             

             

            建一座城中花園

            一次與自然的親密對話

             

             

            運用現代簡約的設計語言,打造純粹簡約的花園居所,搭建家與自然的交互空間以滿足住戶對自然返璞的追求。溫暖而富有質感的景觀軟裝與周圍空間相得益彰,休閑廊架讓住戶放慢腳步駐足停留,周到的細節處處體現人性化關懷與細膩用心,與空間同頻,共同呈現出有度假感的居住環境。

             

            We use modern and simple design language to create a pure and simple garden residence, and build an interactive space between home and nature to meet the residents’ pursuit of nature and simplicity. The warm and textured landscape decoration complements the surrounding space. The scenic pergola allows residents to slow down, stop and stay for a while. The thoughtful details reflect humanized care and delicate intentions, which are tuned with the space, and together present a living environment that residents may feel like they are on holiday.

             

             

             

             

             

             

             

             

            喬木搭建出林蔭小道的骨架,植物的營造更貼近花園的氛圍,蔥郁的草木喚醒內心對自然的渴望,植物在這里自然生長肆意綻放。水面微皺,燈光映襯下的居者,歸家的每一步皆是放松與幸福。

             

            The arbor builds the frame of the tree-lined path, the plants create an atmosphere similar to the garden, the lush vegetation awakens the inner desire for nature, and the plants grow naturally and bloom freely here. The water surface is slightly rippled, and the residents under the light take every step to go home with relaxation and happiness.

             

             

             
             

             

             

             

            Romantic and joyful life

            Start a new experience of residential life

             

             

             

             

             

             

            漫悅生活

            開啟住區生活新體驗

             

             

            安慶天璽一期把花園搬進家園,景觀采用中央公園式的住宅設計理念,用現代流暢的線條,精致的細節呈現,精心布置的植物綠化,打造高品質、自然舒適的生活體驗。

             

            Anqing Center has moved the garden into its home. The landscape adopts the Central park-style residential design concept, with modern smooth lines, exquisite details, and carefully arranged plants and greenery to create a high-quality, natural and comfortable living experience.

             

             

             

             

            項目名稱:置地安慶天璽

            景觀施工:安徽嘉源園林景觀有限公司
            項目地點:安徽,安慶

            施工面積:32000m²

             

             

            Project name: AnHui Land Anqing center

            Landscape Construction: AnHui Jiayuan Landscape CO.,LTD.

            Project location: Anqing, Anhui Province 
            Construction area: 32000m²

             

             

            2022年1月7日 17:43
            ?瀏覽量:580
            ?收藏
            午夜dj视频在线观看免费完整版1